SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
Oh goodie goodie!
april 13th, 2010 by Jessica

In januari heb ik 2500 folders met kortingsaanbieding laten drukken, en nu ben ik er al bijna doorheen. 1000 stuks gingen er in de goodie bag die musjes.com samenstelde voor de Flavourites beurs. Bijna 500 zijn er uitgedeeld en neergelegd in den lande door mijzelf en door tevreden klanten en supporters. En nu gaan er 1000 in de goodie bag die Trotse Moeders gaat uitdelen op de Ouders & Kids fair 16/17/18 april in Rijswijk. Ga er een halen! Bezin ik mij ondertussen op een volgende folder.

Oh ja meisjesmama’s, er zit in de bag ook een leuke goodie  van Toverstaartjes


One Response  
  • Troel writes:
    april 13th, 201011:23at

    Ik heb er ook nog maar 1 over van het stapeltje wat ik van je kreeg 🙂 Maar die houd ik lekker zelf 😉


Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa
© DraagKrachtig, overname zonder toestemming verboden