SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
Speciale mededeling
februari 18th, 2017 by Jessica

Met het stijgende aantal draagconsulenten en de minder hard toegenomen vraag naar consulten zat het er al een tijdje aan te komen bij mij. Een verandering. En nee, ik ga niet stoppen. Natuurlijk niet.
Ik ga lekker genieten van het feit dat er op iedere plek wel een consulent beschikbaar is voor gewone consulten en pasconsulten, en ik kies voor datgene waar ik me het meest in op mijn plek voel.
De consulten in speciale situaties. Waarin dragen een bijzondere ondersteuning kan geven. Waarin je als draagconsulent soms in moet gaan tegen wat je geleerd is om tot een oplossing te kunnen komen. Waarin ik mijn creativiteit en ervaring goed kan benutten.
Kortom, van af nu: Draagkrachtig, voor speciale consulten!


Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa
© DraagKrachtig, overname zonder toestemming verboden