SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
Boba Organic carriers, drie te reserveren
juni 6th, 2010 by Jessica

Toen ik de Boba Organic carriers naar Nederland haalde was Boba een klein bedrijfje. Nu zijn ze een klein bedrijfje met wereldsucces. Dat is leuk, maar de minder leuke kant is dat de productie niet kan voldoen aan de vraag en winkeliers geen voorraad kunnen opbouwen. Van de Tweet (met de vogeltjes) mocht je er zelfs maar vijf maximaal inkopen als dealer. Het gaat momenteel bij Boba van preorder naar backorder heen en weer. En heel soms kun je als je bof hebt iets direct bestellen uit de voorraad.

Laatst lukte het me vijf Boba’s zo te bestellen. Twee Vier zijn er al weer op voorhand verkocht, maar drie zijn er te reserveren en ik verwacht dat ze voor juli binnen zijn een is er direct te bestellen.
Alle drie in de kleur Cedar (zie foto). Stuur een mailtje aan info @ draagkrachtig.nl als je er een van die ene wilt hebben, of als je voor een andere kleur op de wachtlijst wilt. En doe het snel, want ze zijn weer op voor je het weet.

Boba Cedar


Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa
© DraagKrachtig, overname zonder toestemming verboden