SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
Draagconsulten
augustus 20th, 2010 by Jessica

voor het eerst je kind dragen

voor het eerst dragen

Hoewel alles wat met dragen te maken heeft leuk is zijn de draagconsulten toch wel heel bijzonder. Toevallig heb ik in de afgelopen tijd alleen ouders met pasgeboren jongetjes op consult gehad. En wat me opvalt is dat het toch iedere keer weer anders is, zelfs als ouders met eenzelfde doel komen. Dat komt niet alleen doordat mensen verschillen, maar ook omdat de combinatie van ouder en kind heel uniek is.

Ook als ouders samen op consult komen is de dynamiek tussen de ene ouder, kind en dragen heel anders dan tussen de andere ouder, kind en dragen. Het resultaat is wel gelijk: dat ouders na het consult zich in staat voelen om hun kind op een goede manier te dragen, en ouder en kind ook gevoeld hebben hoe fijn en leuk en handig dragen is!

Wil je ook een DraagKrachtig draagconsult? Dat kunnen we regelen!


Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa
© DraagKrachtig, overname zonder toestemming verboden