SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
Prijsvraag!
augustus 26th, 2010 by Jessica

DraagKrachtig organiseert samen met 22 andere leuke webwinkels een grote vakantiefoto wedstrijd. Van vrijdag 27 augustus t/m vrijdag 24 september kun je de mooiste, leukste of grappigste vakantiefoto insturen!

Daarnaast is het ook nog puzzelen geblazen, want er moet een zin bij elkaar worden gepuzzeld met de speciale letters die je kunt vinden op de websites van alle deelnemende webwinkels. Hiermee maak je kans op een van de 6 prijzenpakketten die zijn samengesteld uit artikelen afkomstig van de deelnemende webshops. De winnaar krijgt, naast een pakket naar keuze, zijn vakantiefoto thuisgestuurd op een canvasdoek van 40 x 60 cm ter waarde van 27 euro. Deze prijs wordt ter beschikking gesteld door Herinneringen op Linnen. Onze sponsors zijn: Herinneringen op Linnen, Hippe Shops en Love 2 be Mama.

Wat moet je doen? Dat lees je allemaal op de wedstrijdpagina bij Slipperwereld
En wil je zien welke foto’s er al zijn ingezonden? Dat kan op de fotopagina

DraagKrachtig heeft letter 21 voor je:
letter D


Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa
© DraagKrachtig, overname zonder toestemming verboden