SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
Informatie van DraagKrachtig
januari 25th, 2010 by Jessica

Welkom op dit draagblog. Het is de informatiesite van DraagKrachtig. Hier vind je allerlei dingen over dragen, draagconsulten en workshops. Daarnaast is er ook een winkel met ergonomisch goede draagdoeken, dragers en draagkleertjes. En ik ben de eigenaar van het bedrijf, gecertificeerd draagconsulent Jessica Hummel.
De consulten zijn helemaal los van de merken die ik in de winkel verkoop, dus je kunt gerust met je eigen doek of drager komen. En je moet niet gek opkijken als ik je een doek aanraad die ik niet in de winkel heb. Ook kan het zijn dat ik op dit blog doeken en dragers noem die ik niet in de winkel heb. Op verzoek verwijs ik je dan graag door naar iemand die ze wel verkoopt.  Want het gaat mij uiteindelijk toch echt om het dragen, en niet om de doeken.


Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa
© DraagKrachtig, overname zonder toestemming verboden