Rebozo Massage, masseren met een draagdoek

Rebozo Massage, masseren met een draagdoek

Vanaf 1 december kun je – als zwangere vrouw – bij DraagKrachtig een rebozo massage krijgen. Een rebozo is een Mexicaanse draagdoek, en de techniek van rebozo massage wordt al sinds honderden jaren beoefend door Mexicaanse vroedvrouwen. De massage wordt niet gedaan met directe aanraking maar met de draagdoek. Het verlicht de pijn van de zwangere, en er zijn zelfs vroedvrouwen die met rebozo massage baby’s kunnen draaien en beter in het bekken kunnen krijgen.

Je kunt bij mij terecht voor ontspanning en verlichting van druk en pijn, om even los te komen van je omgeving en om oefeningen te krijgen die je kunnen helpen om straks je weeën op te vangen. Een partner en/of een geboortebal kunnen daarbij ook ingeschakeld worden. Je kunt bij rebozo massage je kleding gewoon aanhouden. Behalve liggen zul je ook gaan staan, zitten en hangen. Het tempo is rustig.

Natuurlijk heb ik geschikte doeken om mee te werken, maar we kunnen ook kijken of je eigen geweven draagdoek te gebruiken is. Combinatie van massage en draagconsult is mogelijk, en uiteraard kunnen er bij mij draagdoeken aangeschaft worden. De kosten van een massage bedragen €27,- voor een half uur, en €50,- voor een uur.

Let op: Bij kneuzingen, kans op bloedingen, koorts, een erg hoge bloeddruk is een massage niet aanbevolen.

Geef een antwoord

Je e-mailadres zal niet worden gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *.

*
*
Je mag gebruik maken van deze <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Have no product in the cart!