SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
Workshop Troubleshooten op 27 februari
januari 31st, 2011 by Jessica

Kan je het niet meer verdragen? [cheesygrin]
Heb je problemen met bepaalde knopen of draagwijzen? Lubberende ringslings, tegen je rug bungelende hoofdjes van slapende kinderen, sloppy schouders, uitzakkende knopen, dat soort werk. In deze workshop gaan we ze te lijf! Kom met je doek of drager en je probleem, en leer samen met anderen hoe je dingen op kan lossen.

Op zondag 27 februari kun je meedoen aan een workshop Troubleshooten bij DraagKrachtig. Jessica (gecertificeerd door Die Trageschule® ) helpt je om technische problemen met knopen en draagwijzen op te lossen. De workshop is voor iedereen die draagt.

Er is plaats voor maximaal 6 personen. De workshop duurt van 14.00 – 17.00, kosten zijn €30,- p.p. Locatie is de praktijkruimte van DraagKrachtig, unit 60B in AOC Hobbit aan de Joseph Ledelstraat 20-132, 2518 KM in Den Haag (Goed te bereiken met de Randstadrail en tram 2,11,16 en 17, parkeren kan in de buurt en is gratis tot 18.00) route

Opgeven kun je door een mail te sturen aan info@draagkrachtig.nl of via een contactformulier. Geef dan svp aan dat het om de workshop van 27 februari gaat.
Hartstikke leuk als je mee gaat doen [cheer]


Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa
© DraagKrachtig, overname zonder toestemming verboden