SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
Terug naar de basis
Oct 2nd, 2013 by Jessica

DraagKrachtig bestaat 5 jaar als doekenwinkel. Onvermijdelijk dat je op zo’n moment gaat terugkijken naar wat er allemaal veranderd is.
Jessica is draagconsulent geworden, er zijn steeds meer merken doeken en dragers bijgekomen, er is een hele mode aan super luxueuze doeken ontstaan die een functie hebben als statussymbool, dragers zijn meer geaccepteerd binnen de doekenwereld, er komen steeds meer draagconsulenten en draagdoekwinkels, de boodschap over ergonomisch dragen verbreidt zich en onze eigen kinderen zijn de draagleeftijd voorbij.

Er is ook wat gebleven. De overtuiging dat dragen heilzaam is voor de ontwikkeling van het kind en voor de band tussen kind en ouder, het plezier om ouders op weg te helpen, de vragen en twijfels van ouders die zich overspoeld voelen door al het draagaanbod, het gevoel dat het dragen een noodzakelijkheid is en geen luxe en de band en liefde die we al dragend met onze kinderen hebben ontwikkeld.
De basis dus. En daar gaan we ook in de winkel naar terug. Niet heel veel merken maar een kleine selectie. Ergonomisch goed, kwalitatief goed, niet overdreven geprijsd. Overzichtelijk. En we blijven natuurlijk wel draagconsulten en gratis uitgebreid advies geven. Want we geloven dat dragen voor iedereen toegankelijk kan en moet zijn.

»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa
© DraagKrachtig, overname zonder toestemming verboden