SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
Workshop Troubleshooten op 27 februari
Jan 31st, 2011 by Jessica

Kan je het niet meer verdragen? [cheesygrin]
Heb je problemen met bepaalde knopen of draagwijzen? Lubberende ringslings, tegen je rug bungelende hoofdjes van slapende kinderen, sloppy schouders, uitzakkende knopen, dat soort werk. In deze workshop gaan we ze te lijf! Kom met je doek of drager en je probleem, en leer samen met anderen hoe je dingen op kan lossen.

Op zondag 27 februari kun je meedoen aan een workshop Troubleshooten bij DraagKrachtig. Jessica (gecertificeerd door Die Trageschule® ) helpt je om technische problemen met knopen en draagwijzen op te lossen. De workshop is voor iedereen die draagt.

Er is plaats voor maximaal 6 personen. De workshop duurt van 14.00 – 17.00, kosten zijn €30,- p.p. Locatie is de praktijkruimte van DraagKrachtig, unit 60B in AOC Hobbit aan de Joseph Ledelstraat 20-132, 2518 KM in Den Haag (Goed te bereiken met de Randstadrail en tram 2,11,16 en 17, parkeren kan in de buurt en is gratis tot 18.00) route

Opgeven kun je door een mail te sturen aan info@draagkrachtig.nl of via een contactformulier. Geef dan svp aan dat het om de workshop van 27 februari gaat.
Hartstikke leuk als je mee gaat doen [cheer]

Dragen op de goede manier met Gribbeltje en DraagKrachtig
Jan 25th, 2011 by Jessica

Vertellen hoe je goed moet dragen kan natuurlijk. Maar wat is er nou leuker en duidelijker dan het laten zien? Daarom hebben Gribbeltje (bekend van de prachtige geboortekaarten) en DraagKrachtig samen kaarten gemaakt over dragen op de goede manier. Twee ontwerpen met de vrolijke en kleurige tekeningen van Gribbeltje op aanwijzingen van draagconsulente Jessica, en een gedichtje dat de belangrijkste punten noemt. Hoe je aan zo’n kaart komt? Bestel wat bij de DraagKrachtigshop, volg een consult of workshop. En je kunt het natuurlijk ook via een mailtje proberen 😉

Workshop Rugdragen 30 januari
Jan 11th, 2011 by Jessica

Kan jouw kind je rug op? 😉
Op zondag 30 januari kun je meedoen aan een workshop rugdragen bij DraagKrachtig. Jessica (gecertificeerd door Die Trageschule® ) helpt je om je kind goed, veilig en comfortabel op je rug te dragen.
De workshop is voor ouders die ervaring hebben met knopen en die niet bang zijn om hun kind op de rug te slingeren. Ook draagouders die al op de rug dragen maar wel wat nieuwe input kunnen gebruiken zijn van harte welkom!

Er is plaats voor maximaal 6 personen. De workshop duurt van 14.00 – 17.00, kosten zijn €30,- p.p. Locatie is de praktijkruimte van DraagKrachtig, unit 60B in AOC Hobbit aan de Joseph Ledelstraat 20-132, 2518 KM in Den Haag
(Goed te bereiken met de Randstadrail en tram 2,11,16 en 17, parkeren kan in de buurt en is gratis tot 18.00 route

Opgeven kun je door een mail te sturen aan info@draagkrachtig.nl of via een contactformulier. Geef dan svp aan dat het om de workshop van 30 januari gaat.
Hartstikke leuk als je mee gaat doen!

»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa
© DraagKrachtig, overname zonder toestemming verboden