SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
Weg met de gevaarlijke baby bag slings: 10% korting op een Amazonas draagdoek bij inleveren
Mar 25th, 2010 by Jessica

Heb je de nieuwsberichten al gehoord en/of gelezen?
in de VS is een waarschuwing uitgegeven tegen zogeheten bag slings in verband met verstikkingsgevaar voor baby’s.
http://www.nu.nl/economie/2212146/draagzakken-teruggeroepen-in-verband-met-stikken-babys.html

Dit type draagtassen werkt in de hand dat baby’s met de kin op de borst terecht komen en dat hun ademhaling blokkeert. Ze hebben nog niet de kracht om zelf hun hoofdje op te tillen en weer goed te leggen. Verstikking is dan het gevolg. Hoewel de terugroeping het merk Infantino betreft worden in Nederland bag slings verkocht die ook risico kunnen geven bij een liggende houding. En er wordt mee gedragen. Een slechte zaak.

Daarom biedt DraagKrachtig iedereen die van z’n bag sling over wil stappen op een veiliger draagmethode 10% korting op een Amazonas kruiskeper geweven draagdoek (een doek van 4.5 meter die door de meeste mensen gebruikt kan worden kost normaal €52,90) tegen inruil van de bag sling! meer info: info@draagkrachtig.nl

De ingeleverde bag slings zullen ter beschikking worden gesteld aan draagconsulenten die ze kunnen gebruiken bij voorlichting over (on)veilig dragen.

Deze actie is geldig tot 11 april 2010.

Op de site van de Vereniging van Draagdoekconsulenten staat nu als reactie op alle berichten een artikel over Veilig dragen

Wij van DraagKrachtig adviseren…
Mar 18th, 2010 by Jessica

…Storchenwiege. Het is de doek die ik door de jaren heen het meest geadviseerd heb aan beginnende dragers. Dus is het een beetje onlogisch dat ‘ie nog niet in het DraagKrachtig assortiment zat. Daarom adviseren en verkopen we vanaf nu Storchenwieges. Ook voor de jonge dragertjes die goed voor hun pop willen zorgen.

Storchenwiege Lilly

Lilly, zo mooi als een bloeiend bollenveld

En bedankt he, musjes.com!
Mar 15th, 2010 by Jessica

Dan ben je al heel lang aan het klussen aan een nieuwe webshop. En dan ben je bijna klaar… Maar dan moet je er toch nog opeens de sokken in zetten omdat je genoemd wordt in de zwangerschapsupdatenieuwsbrief van Musje. En bedankt!
Musje is moeder, hoogzwanger, eigenaresse van drie leuke hippe webshops, distributeur van onder andere de LegHuggers (ook te krijgen bij DraagKrachtig), heel erg eco, heel erg sociaal, fijne klant en heel erg pro dragen. Dus ik ben blij dat ik haar hier dan ook eens kan noemen!

Breng eerst eens een bezoekje aan de nieuwe DraagKrachtig shop, zodat je een beetje went aan de nieuwe omgeving en indeling. En aan betalen met iDEAL.
En ga daarna vooral naar musjes.com voor al die mooie exclusieve fijngeprijsde eco kinderkleren en handigheidjes! Grote kans dat je er al eens geweest bent natuurlijk…

musjes dr musje

Twiettwiettwiet Boba
Mar 10th, 2010 by Jessica

Boba Organic Carriers waren er al in fijne kleurstellingen. Maar de winnaar van het Boba en Spoonflower stofontwerp contest is wel heel erg vrolijk! De release is gepland in juni, en je kunt je alvast bij mij op de gegadigdenlijst laten zetten. Ik ga dan proberen er een voor je te bemachtigen. Want ze vliegen vast de deur uit!

Boba Vogels

Er komt iets naar DraagKrachtig van ver…
Mar 9th, 2010 by Jessica

… en het moet nog wel een paar weken reizen. Wat van ver komt is lekker, heet het dan. Om jullie alvast lekker te maken hier een voorproefje.
Zo leuk! Spaar ze straks allemaal…het is voor een fantastisch doel via www.littletravellers.nl

moeder en kind

Rugdraagworkshop voor beginnende rugdragers
Mar 9th, 2010 by Jessica

Vandaag was er een DraagKrachtig rugdraagworkshop voor beginnende rugdragers. Drie prachtige kindjes van verschillende leeftijden werden aan het eind door hun mama’s met veel schwung en vertrouwen met draagdoek en al op de rug geslingerd en in een stevige rücksack geknoopt. En dan is het zo leuk om te zien hoe verschillend de kindjes reageren. Een heel dicht tegen mama’s rug aan met grote ogen de wereld in kijkend. Een bijna in de nek van haar mama en maar knuffelen en kusjes geven en door het haar woelen. En een ander als een prins op een paard op mama’s rug, veel bewegen en draaien en rondkijken. Zo’n workshop is zo ontzettend leuk om te doen!

»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa
© DraagKrachtig, overname zonder toestemming verboden