SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
Boba Organic Carriers en Vatanai geweven draagdoeken
Jan 28th, 2010 by Jessica

Nu via DraagKrachtig te bestellen:
– Boba Organic Carriers
– Vatanai geweven draagdoeken (werkelijk prachtig geweven)

De Boba Carriers zijn ergonomisch goed, organic en te gebruiken voor oudere kinderen, vanaf 1 jaar. €79,90
De Vatanai draagdoeken zijn 100% katoen, luchtig, dun maar toch sterk, snel zacht en zijn vooral geschikt voor baby’s en dreumesen. Prijzen conform de Vatanai site. Wel is er een kortingsactie, tot 31-1 0.00 uur 10% korting!

Boba site
Vatanai site
DraagKrachtig kortingsactie

De Boba carrier is wél een ergonomisch goede drager Vatanai Naglikti jacquard geweven doek

artikel draagconsulent op peuteren.nl
Jan 28th, 2010 by Jessica

Omdat ik op peuteren.nl van start ben gegaan als draagdeskundige wilden ze een duidelijke uitleg over de draagconsulent. Met foto’s . Die konden ze natuurlijk krijgen, en nu staat er een heel artikel! Lezen? Beter dragen door draagconsulent

Informatie van DraagKrachtig
Jan 25th, 2010 by Jessica

Welkom op dit draagblog. Het is de informatiesite van DraagKrachtig. Hier vind je allerlei dingen over dragen, draagconsulten en workshops. Daarnaast is er ook een winkel met ergonomisch goede draagdoeken, dragers en draagkleertjes. En ik ben de eigenaar van het bedrijf, gecertificeerd draagconsulent Jessica Hummel.
De consulten zijn helemaal los van de merken die ik in de winkel verkoop, dus je kunt gerust met je eigen doek of drager komen. En je moet niet gek opkijken als ik je een doek aanraad die ik niet in de winkel heb. Ook kan het zijn dat ik op dit blog doeken en dragers noem die ik niet in de winkel heb. Op verzoek verwijs ik je dan graag door naar iemand die ze wel verkoopt.  Want het gaat mij uiteindelijk toch echt om het dragen, en niet om de doeken.

Hallo wereld!
Jan 24th, 2010 by Jessica

We hebben een werkend blogsysteem. Hoera!

»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa
© DraagKrachtig, overname zonder toestemming verboden