SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
Ecokind: ons groene zusje!
Jun 22nd, 2010 by Jessica

Ecokind
Met blijdschap geven wij kennis van ons groene zusje: Ecokind. Een webwinkel met alleen maar organisch verantwoorde doeken, dragers en draagdingen.
Geboren vanuit DraagKrachtig en de wens een omgeving op te zetten waar je met een goed eco geweten uit het hele assortiment zou kunnen kiezen.
Ecokind is nog klein, maar we hopen dat het ecobewustzijn ook in de draagwereld gaat groeien.
Bezoek is 24 uur per dag welkom natuurlijk!

 Eco draagbeer van Sleepy Wrap

Eco draagbeer van Sleepy Wrap

Beter 10 vogels in de luchtvracht…
Jun 22nd, 2010 by Jessica

 

Beter 10 vogels in de luchtvracht dan een in back-order. Op weg naar DraagKrachtig en Ecokind: 10 Boba Tweets! ETA binnen twee weken.

Nou hadden we hier een leuke kortingsactie staan, maar Boba heeft inmiddels bepaald dat al hun Europese winkeliers de vaste prijs van €129,00 moeten aanhouden.
Om toch iets aardigs te doen betaalt DraagKrachtig tm 31 juli de verzendkosten van je Boba. Geef bij bestellen de optie Afhalen aan, en zet in het opmerkingen veld dat je wel wilt laten verzenden. En voila, geen verzendkosten maar wel wordt je Boba thuisgestuurd.
Bestellen kan bij de DraagKrachtigshop

Familie DraagKrachtig met Boba Willow - foto:BabyBij

DraagKrachtige t-shirts
Jun 10th, 2010 by Jessica

Mooi weer en vaderdag op komst, dus we vonden het tijd voor iets leuks: t-shirts met draagslogans!
Concept van DraagKrachtig, professioneel artwork van Cathelijne van den Bercken, goede kwaliteit t-shirts en professionele zeefdruk van E-Quality.
De shirts zijn nu in productie en zullen op tijd klaar zijn voor vaderdag. De oplage is klein, dus twijfel niet te lang. Prijs is €20,- inclusief verzendkosten.
T-shirt reserveren? Dat kan per mail, info@draagkrachtig.nl ovv gewenste shirt en maat en je adresgegevens.

Er zijn twee modellen, recht en getailleerd:
AfbeeldingAfbeelding
lees verder… »

Boba Organic carriers, drie te reserveren
Jun 6th, 2010 by Jessica

Toen ik de Boba Organic carriers naar Nederland haalde was Boba een klein bedrijfje. Nu zijn ze een klein bedrijfje met wereldsucces. Dat is leuk, maar de minder leuke kant is dat de productie niet kan voldoen aan de vraag en winkeliers geen voorraad kunnen opbouwen. Van de Tweet (met de vogeltjes) mocht je er zelfs maar vijf maximaal inkopen als dealer. Het gaat momenteel bij Boba van preorder naar backorder heen en weer. En heel soms kun je als je bof hebt iets direct bestellen uit de voorraad.

Laatst lukte het me vijf Boba’s zo te bestellen. Twee Vier zijn er al weer op voorhand verkocht, maar drie zijn er te reserveren en ik verwacht dat ze voor juli binnen zijn een is er direct te bestellen.
Alle drie in de kleur Cedar (zie foto). Stuur een mailtje aan info @ draagkrachtig.nl als je er een van die ene wilt hebben, of als je voor een andere kleur op de wachtlijst wilt. En doe het snel, want ze zijn weer op voor je het weet.

Boba Cedar

Sympathieke spam
Jun 6th, 2010 by Jessica

Dat heb ik nog niet eerder meegemaakt, een gerenommeerd draagdoekenmerk waarvan de eigenaar me een leuk en persoonlijk mailtje stuurt of ik verkooppunt voor ze wil worden. Ik ga er eens over na denken 🙂

Draagwandeling 2010
Jun 1st, 2010 by Jessica

Hou je van dragen, wandelen, picknicken en goed gezelschap? Doe dan mee met de nationale Draagwandeling 2010 op zondagmiddag 13 juni rond en in het Julianapark in Utrecht! Je kunt van te voren zelfs door een draagconsulent laten checken of je knoop of drager wel goed zit.

Alle informatie en een prachtige draagposter vind je op http://www.mindz.com/events/Draagwandeling_en_picknick

En ja, ik ben er zeker 😉

»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa
© DraagKrachtig, overname zonder toestemming verboden