SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
Ruimte te huur, bedrijfsmededeling
Jan 26th, 2012 by Jessica

Even een bedrijfsmededeling/oproep tussendoor:

Samen met twee andere part time werkende coaches/consulenten huur ik tot volle tevredenheid een werkruimte in AOC Hobbit in Den Haag.

Binnenkort gaan we van ruimte 60B naar ruimte 60A verhuizen, omdat 60A ruimte biedt voor groepswerk. Als er nog iemand bij komt om samen met ons te huren kunnen we heel voordelig allebei de ruimtes huren.
Een mooie gelegenheid om in te stappen voor iemand die als part time werkende coach/consulent/dienstverlener een vaste werkruimte wil.

Wat krijg je als je meehuurt?  Twee ruimtes ter beschikking, een grote voor groepswerk en een kleinere voor consulten. In een fijn pand in Den Haag (met lift), goed bereikbaar met openbaar vervoer (oa Randstad Rail) en door de weeks gratis parkeren. Doordat de huur gedeeld wordt door vier personen zijn de huurkosten erg laag.

De twee ruimtes geven niet alleen veel ‘speelruimte’ maar bieden ook veel flexibiliteit in de dagdelen waarop je kan werken. We hanteren bovendien een formule waardoor je makkelijk je eigen sfeer aan de ruimte kunt geven, zonder dat spullen van een ander je in de weg zitten.

Ben je geïnteresseerd om mee te huren en wil je meer weten, mail me dan op info@draagkrachtig.nl

Voor meer info over het gebouw: http://www.aocondernemerscentrum.nl/hobbit/

Wordt u al geholpen?
Jan 15th, 2012 by Jessica

In het kader van extra service en onze pluspunten – goede en eerlijke informatie – heeft de DraagKrachtigshop nu een chatmogelijkheid. Schrik niet als je op de site komt en er een chatballonnetje up popt. We zijn er om je direct te helpen met je vragen. Niet meer en zeker niet minder!
En nee, het is geen chat met webcam en Jessica heeft geen paars haar 😉

Workshop voor a.s. ouders, 30 januari
Jan 15th, 2012 by Jessica

Voor aanstaande ouders geeft Jessica op maandagavond 30 januari een demo/info/workshop over dragen bij Haags Borstvoedingscentrum Vita Nova.
Niet zo diepgaand als een consult of gewone workshop, maar wel heel gezellig informatief, en met de kans om eens wat doeken en drageres in het echt te zien en voelen.
De deelnamekosten van de avond zijn €5,-
Verdere informatie en opgave via de Facebooksite van Vita Nova

Tassen van Liliputi
Jan 15th, 2012 by Jessica

We hebben er weer wat leuks bij in de shop: tassen van Liliputi die handig zijn en perfect passen bij de Liliputi doeken en dragers!

Er zijn twee modellen:
– De Mama Bag, een ruime tas die je naar believen om kunt bouwen tot rugzak/schouder-/heup-/luiertas.
– De Pocket Belt, een heel apart ding om te zien, maar wel super handig. Het is een telefoon/sleutel/geld/ovchipkaart/mp3speler/make-up/zakdoek opberger die niet in de weg zit van je doek of drager en waar je kleintje niet bij kan als het op je buik of op je rug zit.

De tassen komen in drie kleurstellingen. De Mama Bag kost €59,- en de Pocket Belt kost €39,-
Je vindt ze bij http://www.draagkrachtigshop.nl/tassen

 

»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa
© DraagKrachtig, overname zonder toestemming verboden