Ruimte te huur, bedrijfsmededeling

Ruimte te huur, bedrijfsmededeling

Even een bedrijfsmededeling/oproep tussendoor:

Samen met twee andere part time werkende coaches/consulenten huur ik tot volle tevredenheid een werkruimte in AOC Hobbit in Den Haag.

Binnenkort gaan we van ruimte 60B naar ruimte 60A verhuizen, omdat 60A ruimte biedt voor groepswerk. Als er nog iemand bij komt om samen met ons te huren kunnen we heel voordelig allebei de ruimtes huren.
Een mooie gelegenheid om in te stappen voor iemand die als part time werkende coach/consulent/dienstverlener een vaste werkruimte wil.

Wat krijg je als je meehuurt?  Twee ruimtes ter beschikking, een grote voor groepswerk en een kleinere voor consulten. In een fijn pand in Den Haag (met lift), goed bereikbaar met openbaar vervoer (oa Randstad Rail) en door de weeks gratis parkeren. Doordat de huur gedeeld wordt door vier personen zijn de huurkosten erg laag.

De twee ruimtes geven niet alleen veel ‘speelruimte’ maar bieden ook veel flexibiliteit in de dagdelen waarop je kan werken. We hanteren bovendien een formule waardoor je makkelijk je eigen sfeer aan de ruimte kunt geven, zonder dat spullen van een ander je in de weg zitten.

Ben je geïnteresseerd om mee te huren en wil je meer weten, mail me dan op info@draagkrachtig.nl

Voor meer info over het gebouw: http://www.aocondernemerscentrum.nl/hobbit/

Geef een antwoord

Je e-mailadres zal niet worden gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *.

*
*
Je mag gebruik maken van deze <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Have no product in the cart!