SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
Inloop op woensdagochtend
Feb 20th, 2016 by Jessica

[fbfullevent=https://www.facebook.com/events/1713456658910084 width=100]

20% korting op Liliputi draagjassen
Feb 20th, 2016 by Jessica

Een week lang 20% korting op Liliputi draagjassen!
Van 22 tot 29 februari geven wij 20% korting op de laatste Liliputi draagjassen. Aangezien de prijzen van de jassen in het nieuwe winterseizoen met zeker €20,- zullen stijgen scheelt dat toch weer een slok op een borrel (of glaasje kinderchampagne).
http://www.draagkrachtigshop.nl/draagjassen

Valentijnsactie
Feb 9th, 2016 by Jessica

Tot en met Valentijn, 14 februari 2016, betaal je bij ons geen verzendkosten voor Nona Woven Wraps. Geef de code in bij bestellen, of geef je geliefde de code door als hint 😉 De code is 1x geldig en luidt: nonalove
http://www.draagkrachtigshop.nl/Nona_Woven_Wraps

Tips voor de FWCC
Feb 9th, 2016 by Jessica

FWCC-thunder-webHet is een tip die veel gegeven wordt: rol een spuugdoekje in de doek als neksteun. Maar er zit nog een ander voordeel aan. Je kunt op deze manier ook alle kreukels uit het rugpand krijgen. Stop dus niet te vroeg met rollen, ga door tot het rugpand glad is. Dat is fijner voor je kind.
Om het dragen voor jezelf nog fijner te maken zorg je dat de doek niet in je nek zit. Om dat zo te kunnen houden is het praktisch om de doek goed over je schouder uit te spreiden tot op je bovenarmen, en de doek dan weer terug te slaan richting bh bandje. Dit brengt de spanning op je schouder ipv op je nek, en het staat zeker met een jacquard doek nog leuk ook.
[Hier met Nona Woven Wraps Imagine Purple Thunder]

Stapeltje liefde
Feb 9th, 2016 by Jessica

Nona-rijtjeAlle Nona Woven Wraps doeken op een stapel. Op de onderste zul je moeten wachten tot april, maar de andere dessins zijn nu bij ons verkrijgbaar.
http://www.draagkrachtigshop.nl/Nona_Woven_Wraps

»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa
© DraagKrachtig, overname zonder toestemming verboden