SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
Feestelijk 2011 in: de Liliputi pre-sale
Dec 31st, 2010 by Jessica

Hier krijg je toch meteen een goed humeur van! De vrolijk gekleurde ergonomisch goede dragers van Liliputi zijn vanaf 2011 in Nederland te koop. Om te beginnen bij DraagKrachtig.
En daarom krijg je tot en met 31 januari 2011 liefst 10% korting op een Liliputi SSC of Mei-tai. Zodat je voor een bedrag tussen de €50,- en €84,- goed en vrolijk kan dragen.
Liliputi producten worden met liefde en vakkennis ontwikkeld en gemaakt in Hongarije. De dessins wisselen, zo blijft de collectie altijd fris.

De modellen zijn onder voorbehoud van voorraad bij de fabrikant!

lees verder… »

Dragen in de winter
Dec 19th, 2010 by Jessica

Met dragen kun je meestal vertrouwen op je intuïtie, maar soms moet je even nadenken. Dat geldt ook voor dragen in de winter.
Je eerste gedachte zal zijn om je kind warm in te pakken, en ook een warme doek te nemen voor het dragen. Maar als je het kind onder een draagjas draagt is dat allemaal veel te warm! De jas geeft warmte, de doek houdt warmte vast en je lichaam geeft warmte. Dat is het equivalent van zeker drie lagen extra kleding!
Neem dus een niet te warme en dikke doek, anders heb je straks een gestoofd kind.
Dit geldt ook deels voor over een jas dragen. De doek en je rug geven extra warmte. Neem dus een niet te dikke jas voor je kind, maar hou wel hoofdje, voetjes en beentjes goed warm.  Beenwarmertjes zijn  een uitkomst in winterweer. Je kunt ze ook over de armen van je kindje doen.


DraagKrachtig verkoopt LegHuggers met bamboe

2011 draagvrolijkheid troef!
Dec 18th, 2010 by Jessica

Het komende jaar heeft DraagKrachtig/Ecokind niet alleen goede maar ook vrolijkmakende dingen in het assortiment!
Wat ons betreft wordt het 2011 een draagfeestje 🙂

Nu al te koop (Kerst!) zijn bij Ecokind de heerlijke bio verzorgingsproducten van Buddha Nose. Goed voor body & soul,met etherische oliën en eco grondstoffen.

Ook verwacht Ecokind de vrolijke bio draagdoeken van Kokadi


En de DraagKrachtigshop gaat de kleurige dragers en mei-tai’s van Liliputi verkopen.

»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa
© DraagKrachtig, overname zonder toestemming verboden