Dragen in de winter

Dragen in de winter

Met dragen kun je meestal vertrouwen op je intuïtie, maar soms moet je even nadenken. Dat geldt ook voor dragen in de winter.
Je eerste gedachte zal zijn om je kind warm in te pakken, en ook een warme doek te nemen voor het dragen. Maar als je het kind onder een draagjas draagt is dat allemaal veel te warm! De jas geeft warmte, de doek houdt warmte vast en je lichaam geeft warmte. Dat is het equivalent van zeker drie lagen extra kleding!
Neem dus een niet te warme en dikke doek, anders heb je straks een gestoofd kind.
Dit geldt ook deels voor over een jas dragen. De doek en je rug geven extra warmte. Neem dus een niet te dikke jas voor je kind, maar hou wel hoofdje, voetjes en beentjes goed warm.  Beenwarmertjes zijn  een uitkomst in winterweer. Je kunt ze ook over de armen van je kindje doen.


DraagKrachtig verkoopt LegHuggers met bamboe

Geef een antwoord

Je e-mailadres zal niet worden gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *.

*
*
Je mag gebruik maken van deze <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Have no product in the cart!