Hallo, en bedankt

Hallo, en bedankt

Hallo, ik ben Jessica en ik was werkzaam als draagconsulent tot 2019. Het waren tien mooie jaren, waarin ik veel van mijn spaarzame energie geïnvesteerd heb in opleiding, bijscholing en natuurlijk consulten.
De draagwereld is intussen veranderd, en het is nu tijd voor andere consulenten die het stokje hebben overgenomen. Maar ik blijf beschikbaar om draagvragen te beantwoorden. En de shop en Nona Woven Wraps blijven doorgaan. Dank aan iedereen die van het draagconsulentschap voor mij een mooie ervaring heeft gemaakt.

Geef een antwoord

Je e-mailadres zal niet worden gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *.

*
*
Je mag gebruik maken van deze <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Have no product in the cart!