SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
Hee DraagKrachtig, heb je een shop?
juni 14th, 2011 by Jessica

Er komen mensen op consult die zich afvragen waar ze goede doeken en dragers kunnen kopen.
Blijkbaar valt het niet iedereen op, die link aan de linkerkant in de navigatie naar de webshop van DraagKrachtig. http://www.draagkrachtigshop.nl

Misschien zijn we (Jessica en sales manager Wilco) te bescheiden over de webshop, maar we zijn er echt erg blij mee en staan en honderd procent achter.
In de shop vind je een assortiment dragers en doeken dat is afgestemd op wat er zoal langs komt aan vragen in de draagconsulten. We verkopen doeken en dragers die betrouwbaar en van constante kwaliteit zijn. Het assortiment is zo breed dat er voor iedere leeftijdsgroep, portemonnee en fysiek wel een passende draaghulp te vinden is.

Doordat het assortiment bepaald wordt door de consultvragen en de wens om constante kwaliteit aan te bieden zul je sommige merken die op zich ook goed zijn niet in onze shop vinden. Als je bijvoorbeeld de nieuwste Duitse limited edition doeken wilt dan kun je naar collega draagshops. Als het je vooral om goed dragen gaat met goede betrouwbare draaghulpen kun je ook bij ons shoppen. Al hebben wij ook wel wat bijzonder fraaie merken in ons assortiment.

[Lieve consultklant Miriam, is dit duidelijk genoeg? 😉 ]


2 Responses  
 • monique writes:
  juli 17th, 201115:40at

  “Als het je vooral om goed dragen gaat met goede betrouwbare draaghulpen” lijkt te impliceren dat de nieuwste Duitse limited editions geen goede betrouwbare draaghulpen zijn. I beg to differ 🙂

 • Jessica writes:
  juli 17th, 201115:55at

  Natuurlijk beg jij to differ, als verkoper van Didymos doeken (http://slings-and-things.nl/) En ik heb het misschien niet goed geformuleerd.
  Maar toch vind ik de kwaliteit van Didymos LE’s onvoorspelbaar, sommige zijn wat mij betreft achteraf echt te dun gebleken (met verschuivende draden zelfs). Ik verkoop het liefst doeken en dragers die ik van te voren qua draagkracht bijna blindelings aan kan raden, en dat kan ik met die in dikte en draagkracht verschillende LE’s niet.


Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa
© DraagKrachtig, overname zonder toestemming verboden